Použité suroviny receptu Plněné telecí nebo vepřové kotlety na grilu:
6 kotlet á 250g, do kterých nařízneme kapsu
| sůl, pepř
| 150 g žervé
| 1 lžíce pikantní hořčice
| 1/2 až 1 lžíce čerstvé majoránky
| 1 lžíce strouhané nivy
| 6 plátků šunky
| olej
Postup přípravy receptu Plněné telecí nebo vepřové kotlety na grilu:
Kapsu v kotletách nasolíme a napepříme. Žervé smícháme s hořčicí, majoránkou, pepřem a nivou a touto směsí potřeme plátky šunky. Potřené plátky vložíme do kotlet a spíchneme párátky. Kotlety potřeme olejem a grilujeme 30-40 minut.
Fotky receptu Plněné telecí nebo vepřové kotlety na grilu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!