Vložil: | SRNA |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
![4.25/10, hlasovalo 8 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.25/10, hlasovalo 8 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.25/10, hlasovalo 8 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.25/10, hlasovalo 8 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.25/10, hlasovalo 8 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.25/10, hlasovalo 8 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.25/10, hlasovalo 8 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.25/10, hlasovalo 8 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.25/10, hlasovalo 8 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 8 |
|
|
Použité suroviny receptu Plněné zapékané houbové hlavičky:
12 hlaviček žampionů (cca 6-7cm v průměru)
| 5 plátků česnekového boku
| 3 plátky šunky
| 2 vejce
| 1 cibulku
| 50 g strouhané nivy
| 50 g mozarely
| 1 kelímek Ramy Cremefine Zakysaný krém
| 1-2 stroužky namačkaného česneku
| sůl, pepř, špetka chilli
Postup přípravy receptu Plněné zapékané houbové hlavičky:
3 plátky česnekového boku a šunku pokrájíme na drobné nudličky, přidáme najemno nakrájenou cibulku, nivu, mozarelu, česnek, vejce a 2 lžíce zakysaného krému. Vše smícháme, opatrně dosolíme a okořeníme. Zbytek pokrájeného česnekového boku dáme na dno zapékací misky, naskládáme hlavičky hub, které naplníme připravenou směsí. Do mezer mezi houby dáme malou lžičku zakysaného krému a pečeme ve vyhřáté troubě cca 30-40 minut. Podáváme s bramborovou kaší či černým chlebem.
Fotky receptu Plněné zapékané houbové hlavičky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!