Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025 Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 06.08. 2025
Dnes má svátek Oldřiška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plněný bůček

fotka Plněný bůček
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Plněný bůček:

1 den stará houska  | 2 lžíce másla  | 3 cibule  | 20 g sušených rajčat  | 7 lžic oleje  | 2 lžíce posekané petrželky  | 300 g mletého masa  | 2 vejce  |  sůl, pepř  | 2 snítky tymiánu  |  strouhaný muškátový oříšek  | lžička sušeného estragonu  | 2 kg libového bůčku  | lžička fenyklu  | 3 zrnka anýzu  | 3 stroužky česneku  | 600 ml vývaru  | 2 chilli papričky  | 4 bobulky jalovce  | kousek slupky z pomeranče

Postup přípravy receptu Plněný bůček:

Orestovanou mrkev a cibuli smícháme s mletým masem, vejci, houskou(opraženou na másle), solí, pepřem, muškátem, estragonem a petrželkou. V bůčku vyřízneme kapsu, naplníme ji připravenou směsí a spíchneme jehlou. Maso po povrchu osolíme, opepřímea posypeme kořením a vložíme do pekáčku s olejem kůží dolů. Pečeme na nejspodnější mřížce celkem 2 hodiny.


Fotky receptu Plněný bůček:

Plněný bůček
Plněný bůček
Plněný bůček
Plněný bůček
Fotky vložil: Bezinka,zoran 
Hodnocení receptu Plněný bůček
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !