Použité suroviny receptu Plovdické maso s hráškovu rýží:
0,5 kg vepřové kýty
| 2 ks větší cibule
| sladká mletá paprika
| grilovací koření
| sůl
| 1 ks větší rajský protlak
| mouka na zahuštění
| olej
| sýr
Postup přípravy receptu Plovdické maso s hráškovu rýží:
Cibuli nakrájíme na drobno a na oleji podusíme. Maso nakrájíme na nudličky, přidáme k cibuli osolíme, opečeme, přidáme papriku a grilovací koření a podlijeme vodou, dusíme doměkka, přidáme rajský protlak. Zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě, povaříme. Uvařenou rýži smícháme se sterilovaným hráškem. Posypeme strouhaným sýrem a dozdobíme kolečky cibule.
Fotky receptu Plovdické maso s hráškovu rýží:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!