Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 08.11. 2024
Dnes má svátek Bohumír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plzeňské kuře

fotka Plzeňské kuře
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Plzeňské kuře:

1 ks kuře  | 1 lžíce hladké mouky  | 1 ks cibule  | 1/2 sklenky plzeňského piva  | hrst rozinek  | 2 ks bobkové listy  |  pepř, sůl, olej

Postup přípravy receptu Plzeňské kuře:

Očištěné a opláchnuté kuře rozdělíme na 4 porce, osolíme a opepříme. Na pánvičce osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova, přidáme porce kuřete a v základu je po obou stranách opečeme. Mírně podlijeme vodou, přidáme 2 bobkové listy, vložíme do rozehřáté trouby a za častého přelévání, podlévání a obracení upečeme dozlatova. Měkké kuře vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou a zasmahneme, zalijeme vodou a plzeňským pivem a promícháme.



Šťávu provaříme, bobkové listy vyjmeme a přidáme namočené rozinky a necháme je prohřát. Plzeňské kuře podáváme přelité šťávou. Vhodnou přílohou je rýže nebo bramborová kaše.


Fotky receptu Plzeňské kuře:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plzeňské kuře
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !