Použité suroviny receptu Pochoutkový guláš s uzeným masem:
50 g slaniny
| 3 cibule
| 4 stroužky česneku
| 300 g hovězí kližky
| 200 g uzené krkovičky
| lžička sladké mleté papriky
| sůl, mletý pepř
| vývar z kostí
Postup přípravy receptu Pochoutkový guláš s uzeným masem:
Na vyškvařené slanině osmahneme drobně pokrájenou cibuli dorůžova, přidáme rozsekaný česnek a na kostky nakrájené hovězí maso. Z krkovičky odřízneme kosti a dáme je vařit.
Uzené maso nakrájíme na kostky, přidáme k hovězímu masu a osmahneme za očasného míchání. Potom poprášíme mletou sladkou paprikou, krátce osmahneme, osolíme a dusíme za občasného podlévání doměkka. Šťávu doplníme vývarem z kosti podle potřeby, povaříme a dochutíme solí a pepřem.
Pochoutkový guláš s uzeným masem podáváme s houskovým knedlíkem a hlávkovým salátem.
Fotky receptu Pochoutkový guláš s uzeným masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!