Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 30.09. 2024
Dnes má svátek Jeroným
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Podzimní chlebový nákyp s ovocem

fotka Podzimní chlebový nákyp s ovocem
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Podzimní chlebový nákyp s ovocem:

900 g směsi ostružin, nakrajených jablek a hrušek  | 150 g světléhnědého cukru  | 1 lžička skořice  | 225 g bílého chleba tence nakrájeného a zbaveného kůrky (asi 12 plátků)

Postup přípravy receptu Podzimní chlebový nákyp s ovocem:

1) Dejte ovoce, cukr, skořici a 7 lžic vody do velkého hrnce a za stálého míchání přiveďte k varu. Zmírněte plamen a nechte dusit 5-7 minut, dokud ovoce nezměkne, ale nesmí se rozvařit.
2) Mezitím vyložte okraje a dno zapékací misky (o obsahu 9 dl) chlebovými plátky, tak aby mezi nimi nebyly žádné mezery.
3) Lžíci přendejte ovoce doprostřed chlebové mísky a svrchu prikryjte zbývajícími plátky chleba.
4) Zakryjte talířkem a zatěžkejte. Přes noc dejte nákyp chladit do ledničky.
5) Vyklopte nákyp na servírovací talíř a okamžitě podávejte.


Fotky receptu Podzimní chlebový nákyp s ovocem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Podzimní chlebový nákyp s ovocem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !