Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pohanka se sušeným ovocem a jogurtovým přelivem

fotka Pohanka se sušeným ovocem a jogurtovým přelivem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Pohanka se sušeným ovocem a jogurtovým přelivem:

250 g pohanky  | 50 g hrozinek  | 50 g kokosu  | 50 g sušených meruněk  | 50 g sušených švestek  | 100 g kandovaného ovoce  |  jogurtový krém:  | 200 ml slazeného kondenzovaného mléka  | 100 g kokosu  |  vanilkový cukr  | 400 ml bílého jogurtu

Postup přípravy receptu Pohanka se sušeným ovocem a jogurtovým přelivem:

Smícháme jogurt a kondenzované mléko. Kokos spaříme malým množstvím vody (2 – 3 polévkové lžíce) a přimícháme do krému. Ochutíme vanilkovým cukrem. Propláchnutou pohanku zalijeme 1,5 dílem vroucí vody a necháme 20 minut pod pokličkou dojít. Do ještě teplé pohanky vmícháme hrozinky, kokos a další sušené ovoce. Jednotlivé porce vložíme do misky nebo na talířek a přelijeme vytvořeným krémem. Můžeme ozdobit čerstvým ovocem.



Fotky receptu Pohanka se sušeným ovocem a jogurtovým přelivem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pohanka se sušeným ovocem a jogurtovým
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !