Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.02. 2025
Dnes má svátek Jarmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Polévka bramborový krém

fotka Polévka bramborový krém
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Polévka bramborový krém:

40 g hladká mouka  | 65 g tuk  | 1200 g voda  | 600 g loupané brambory  | 600 g konzumní mléko  | 300 g mrkev  | 20 g sůl  | 13,5 g polévkové koření  | 6,5 g petržel. nať

Postup přípravy receptu Polévka bramborový krém:

Z 1/3 dávky tuku a mouky připravíme světlou zásmažku. Za neustálého prošlehávání metlou ji zalijeme částí dávky vody, uvedeme do varu a pozvolna vaříme za občasného promíchávání 15 minut. Oloupané a opláchnuté brambory nakrájíme na plátky, zalijeme je částí vody, mírně osolíme a uvaříme téměř doměkka. Uvařené brambory rozšleháme metlou, rozředíme odvarem z mrkve a mlékem, vlijeme do povařené zásmažky, znovu krátce povaříme a procedíme. Pak do polévky přidáme uvařenou mrkev, dochutíme ji polévkovým kořením, přisolíme a ještě důkladně provaříme. Propláchnutou, jemně nakrájenou petržel. nať vložíme do polévky a podáváme. Dobrou chuť!


Fotky receptu Polévka bramborový krém:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Polévka bramborový krém
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !