Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Polévka gazpacho

fotka Polévka gazpacho
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Polévka gazpacho :

1 kilogram rajčat  | 500 gramů okurky  | 350 gramů papriky (žluté a zelené),  | 4 stroužky česneku  | 2 cibule (nejlépe červené  | 2 krajíce pšeničného chleba,  | 2 lžíce vinného octa  | 3 lžíce oleje  | 700 ml rajčatové šťávy  |  několik lístečků bazalky  |  sůl,  |  bílý pepř

Postup přípravy receptu Polévka gazpacho :

Rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme na kostky a zbavíme pecek. Papriky dáme na gril a za občasného obracení pečeme čtvrt hodiny. Následně je zabalíme do vlhkého papíru a jak vychladnou odstraníme kůžičku a semínka. Okurky oloupeme a pak je i papriky nakrájíme na kostky. Pětinu nakrájené zeleniny odložíme. Pšeničný chléb zbavíme kůrky, namočíme ve vodě a vodu pak vymáčkneme. Chléb, nasekanou na drobno cibuli, česnek a zbylou zeleninu mixujeme s octem a olejem (nejlépe olivovým). Do vzniklé hmoty přidáme rajčatovou šťávu, odloženou nakrájenou zeleninu. Dochutíme solí a pepřem a odložíme do lednice. Podáváme s topinkami a posypané nasekanou bazalkou.



Fotky receptu Polévka gazpacho :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Polévka gazpacho
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !