Vložil: | Gabrielkas |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Polévka mikádo :
150 g bílých fazolí
| 300 g hlávkového zelí
| 2 ks rajčata a jablka
| 20 g másla
| 2 lžíce hladké mouky
| špetka soli, pepře, kardamonu
| trochu petrželové natě
Postup přípravy receptu Polévka mikádo :
Přes noc namočené fazole slijeme a uvaříme v půl litru vody. Pokrájíme si na kousky zelí, rajčata a jablka a uvaříme je zvlášť. Z tuku a mouky si připravíme světlou jíšku, kterou zahustíme fazole. Přilijeme uvařenou zeleninu, ochutíme solí, pepřem, kardamonem a polévku mikádo podáváme posypanou petrželkou.
Fotky receptu Polévka mikádo :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!