Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 08.02. 2025
Dnes má svátek Milada
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Polévka ragú

fotka Polévka ragú
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Polévka ragú:

150 g telecí (nebo vepřové) plece  |  malý kousek mrkve, celeru a petržele  |  kousek květáku  | 2 lžíce hladké mouky  | 30 g másla  | 1 dl mléka  | 1 žloutek  | 1.2 l vody  |  muškátový květ  |  pepř, masox, pažitka  |  půl dávky houskových knedlíčků

Postup přípravy receptu Polévka ragú:

Opláchnuté maso zalijte trochou vody, osolte a uvařte téměř doměkka. Dvacet minut před koncem varu přidejte mrkev, celer a petržel a po deseti minutách květák. Z másla a mouky připravte světlou jíšku, zřeďte ji zbylou vodou, rozšlehejte a povařte nejméně 20 minut. Měkké maso a zeleninu vyjměte, vývar proceďte, přidejte jíšku, maso a mrkev pokrájené na kostičky, květák rozebraný na růžičky, koření, masox, mléko a krátce povařte. Žloutek rozšlehejte v lžíci mléka a vmíchejte do polévky, kterou jste sejmuli z plotýnky. Přidejte pokrájenou pažitku, houskové knedlíčky a podávejte.


Fotky receptu Polévka ragú:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Polévka ragú
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !