Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Polévka s jablky a kozím sýrem

fotka Polévka s jablky a kozím sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 58

Použité suroviny receptu Polévka s jablky a kozím sýrem:

500 g brambor  | 250 g kyselejších jablek  | 2 střední cibule  | 2 lžíce másla  |  sůl  | 4 kuličky zeleného pepře  | 1 a 1/4 L zeleninového vývaru  | 125 g slaniny  | 50 g kozího sýra  | 200 ml šlehačkové smetany  |  zelená petrželka

Postup přípravy receptu Polévka s jablky a kozím sýrem:

Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky. Jablka zbavíme jádřinců, oloupeme a nakrájíme na kostičky. V hrnci rozpustíme máslo a nadrobno nakrájenou cibuli opražíme. Přidáme jablka, brambory a za stálého míchání opékáme asi 4 minuty. Potom přidáme sůl, rozdrcený pepř, všechno zalijeme vývarem a vaříme asi 20 minut. Slaninu nakrájíme na kostky, vyškvaříme a tuk scedíme. Sýr rozdrobíme. Uvařenou polévku rozmixujeme, přidáme smetanu, přivedeme k varu, dochutíme solí. Podáváme posypané vyškvařenou slaninou, sýrem a nasekanou petrželkou.


Fotky receptu Polévka s jablky a kozím sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Polévka s jablky a kozím sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !