Použité suroviny receptu Polévka se žampióny a těstovinami:
1 l slepičího vývaru
| 250 g zmerazené zeleninové směsi
| 6 kuliček pepře
| 1 pórek
| 50 g žampiónů
| 4 str. česneku
| 100 g těstovin
| 80 g sýra Parmezán /Eidam/
| sůl
Postup přípravy receptu Polévka se žampióny a těstovinami:
Do vroucího vývaru nasypeme zmrazenou zeleninu, přidáme pepř a vaříme 5 min. Pórek a žampióny nakrájíme. Česnek utřeme se solí. Do vroucího vývaru se zeleninou dáme těstoviny, pórek, žampióny, česnek a vše uvaříme ještě 20 min. Hotovou poláku sypeme sýrem a petrželkou.
Fotky receptu Polévka se žampióny a těstovinami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!