Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Polévka stracciatella

fotka Polévka stracciatella
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Polévka stracciatella :

400 g hovězího žebra, předního hovězího s nebo bez kosti  | 1,5 l vody  | 1 cibule  | 1 mrkev  | ¼ nebo 2 celeru nebo nahrubo nakrájené řapíky celeru  | 1 petržel  | 10 kuliček černého pepře  | 5 kuliček nového koření  | 10 g soli  | 3 polévkové lžičky oleje  | 3 vejce  | 180 g nastrouhaného parmazánu  | 50 g jemné krupice  |  sůl  |  černý pepř  |  muškátový oříšek  |  snítka bazalky  | 1 ciabatta nebo francouzská bageta  |  olivový olej na pokapání

Postup přípravy receptu Polévka stracciatella :

1. pokrájené maso, kosti a zeleninu promícháme s olejem a kořením, vložíme do rozpálené trouby na 200°C a prudce zapečeme dozlatova, cca 20 minut

2. jakmile se směs masa se zeleninou zapeče, vysypeme vše do většího hrnce, zalijeme vodou; přivedeme k varu a zvolna vaříme cca dvě hodiny. Vaříme mírně, necháme pobublávat; pokud se nám vytvoří na povrchu polévky pěna, sebereme ji

3. když je vývar hotový, scedíme jej přes jemné síto do druhého hrnce, 250 ml dáme stranou vychladnout, v těchto 250 ml vychladlého vývaru rozšleháme vejce se strouhaným parmezánem a krupicí

4. vývar opět přivedeme k mírnému varu a vmícháme do něj rozšlehanou směs; necháme projít varem cca 3-4 minuty, ochutíme solí, pepřem a muškátovým oříškem

5. ciabattu nakrájíme na plátky, pokapeme olivovým olejem a z obou stran v troubě opečeme

6. do polévkového talíře vložíme opečenou ciabattu, přelijeme teplou polévkou a posypeme krájenou bazalkou, pokapeme olivovým olejem


Fotky receptu Polévka stracciatella :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Polévka stracciatella
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !