Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 10.09. 2025
Dnes má svátek Irma
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Polévka z čínského zelí s vepřovým masem

fotka Polévka z čínského zelí s vepřovým masem
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Polévka z čínského zelí s vepřovým masem:

300 g libového vepřového masa  | 2 lžičky škrobové moučky  | 2 lžíce sójové omáčky  | 2 lžičky cukru  | 1 lžička bílého pepře  | 2 lžíce oleje  | 250 g čínského zelí  |  sůl

Postup přípravy receptu Polévka z čínského zelí s vepřovým masem:

Maso vložíme asi do litru osolené vody a asi hodinu zvolna vaříme. Uvařené maso vyjmeme a vývar uschováme. Maso po zchladnutí rozkrájíme na tenké plátky a promícháme se směsí škrobové moučky, sójové omáčky, mletého pepře a oleje. Necháme asi půl hodiny odležet. Zelí nakrájíme na jemné proužky, propláchneme teplou vodou a necháme okapat. Vložíme do vývaru z masa a asi čtvrt hodiny povaříme. Přidáme maso a ještě asi 10 minut zvolna povaříme. Podáváme horké.


Fotky receptu Polévka z čínského zelí s vepřovým masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Polévka z čínského zelí s vepřovým masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !