Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Polévka z hovězího ocásku

fotka Polévka z hovězího ocásku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Polévka z hovězího ocásku:

1 kg hovězích ocásků  | 1,5 l vody  | 150 g kořenové zeleniny  | 1 ks cibule  | 1 ks květáku  | 100 g sterilovaného hrášku  | špetka pepře  | špetka soli  | 4 lžíce nadrobno nasekané petrželky  | 50 g másla  | 5 lžic hladké mouky

Postup přípravy receptu Polévka z hovězího ocásku:

Hovězí ocásky omyjeme, nakrájíme na menší kousky, dáme do hrnce, zalijeme vodou a přivedeme k varu. Necháme vařit zhruba hodinu. Kořenovou zeleninu omyjeme, nakrájíme na menší kousky, přidáme k masu, dále přidáme oloupanou cibuli, opepříme, osolíme, vaříme, dokud není maso měkké. Když je maso měkké, polévku přecedíme, vložíme do ní omytý a na růžičky rozebraný květák, hrášek přecezený a vaříme, dokud není vše měkké. Když je vše měkké, zahustíme jíškou, kterou jsme si udělali tak, že jsme rozpustili máslo a na něm jsme opražili hladkou mouku. Při podávání posypáváme zelenou petrželkou.


Fotky receptu Polévka z hovězího ocásku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Polévka z hovězího ocásku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !