Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Polévka z králičích vnitřností se šlehačkou

fotka Polévka z králičích vnitřností se šlehačkou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 135

Použité suroviny receptu Polévka z králičích vnitřností se šlehačkou:

850 g králičích vnitřností /pajšlu/  | 1,5 l vývaru z králíka  | 200 ml šlehačky  | 100 g másla  | 80 g celeru  | 100 g mrkve  | 50 g petržele  | 10 kuliček pepře  | 3 nová koření  |  bobk. list, ocet a sůl

Postup přípravy receptu Polévka z králičích vnitřností se šlehačkou:

Připravíme si vývar z králíka, pepře a nového koření. Uvařený pajšl a koření vyjmeme. Na másle orestujeme nastrouhanou kořenovou zeleninu a přidáme povařit do vývaru. Vývar posléze zahustíme šlehačkou s rozšlehanou hladkou moukou. Mezitím pajšl rozkrájíme na nudličky a znovu vše necháme společně povařit ve vývaru. Polévku dochutíme solí a octem.


Fotky receptu Polévka z králičích vnitřností se šlehačkou:

Polévka z králičích vnitřností se šlehačkou
Polévka z králičích vnitřností se šlehačkou
Polévka z králičích vnitřností se šlehačkou
Fotky vložil: mirta 
Hodnocení receptu Polévka z králičích vnitřností se
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !