Vložil: | Jitule123 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 5 |
|
|
Použité suroviny receptu Polévka z mletého hovězího masa:
200 g předního hovězího masa
| kousek mrkve, celeru, petržele, kapusty a cibule
| petrželka
| 1 zrnko pepře
| 1 zrnko nového koření
| sůl
| 3 lžíce polévkových těstovin
| 1 1/2 l vody
| masox
Postup přípravy receptu Polévka z mletého hovězího masa:
Opláchnuté maso pokrájíme na kousky, umeleme, zalijeme studenou vodou a vaříme. Za 1/4 hodiny přidáme sůl, koření a očištěnou zeleninu a vaříme dále asi 20 minut. Zeleninu a koření vyjmeme, polévku můžeme přecedit a maso použít k přípravě pomazánky na toasty nebo náplně do omelet, nebo je ponechat v polévce. Do polévky zavaříme těstoviny, uvaříme doměkka, potom přidáme pokrájenou zeleninu, masox a polévku přihřejeme. Při podání posypeme drobně pokrájenou petrželkou.
Fotky receptu Polévka z mletého hovězího masa:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!