2 lžíce másla
| 2 menší cibule
| 1 lžíce hladké mouky
| 1 lžíce sladké papriky
| asi 1 l masového vývaru
| 400 g rybího masa (filé a pod.)
| dle chuti: sůl
| 2 lžíce kukuřice z konzervy
| 3 chilli papričky
Postup přípravy receptu Polévka z ryby:
Nejprve na másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, hned jak začne zlátnout přidáme mouku rozmíchanou s paprikou a mírně osmahneme dokud se paprika nerozpustí.
Odstavíme a zalijeme studeným vývarem, rozmícháme a přivedeme k varu. Přidáme na kostky nakrájenou rybu a vaříme dokud není měkká(nesmí se rozvařit). Podle chuti přisolíme, přidáme kukuřici, chilli papričky a necháme přejít varem.
Fotky receptu Polévka z ryby:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!