Použité suroviny receptu Polévka z tresky, tofu a cukety:
500 g filé z tresky
| 200 g tofu
| 3 lžíce rybí omáčky
| 2 str. česneku
| 4 lžíce olej
| 2 lžíce oizo
| 1 l rybího vývaru
| 3 lžíce sójové omáčky
| 1 cuketa
| dle chuti mražené bylinky
Postup přípravy receptu Polévka z tresky, tofu a cukety:
Tresku nakrájíme na větší kostky. Mladou cuketu nakrájíme na čtvrt kolečka. Česnek nasekáme najemno.
V pánvi rozehřejeme olej. Vsypeme cuketu s treskou a krátce je asi 2 minuty restujeme. Přidáme rybí omáčku, česnek a mražené bylinky. Základ polévky zalijeme vývarem a opět 3 minuty provaříme. Polévku ochutíme oizem a sójovou omáčkou. Pak vše zvolna vaříme 10 minut.
Tofu nakrájíme na kostičky a v půlce vaření jej přidáme do polévky.
Fotky receptu Polévka z tresky, tofu a cukety:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!