Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.02. 2025
Dnes má svátek Blažej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Polévka z uzené tresky

fotka Polévka z uzené tresky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Polévka z uzené tresky:

500 ml rybího vývaru (bujón)  | 500 g uzené tresky  | 1 cibule  | 400 ml mléka  |  sůl  |  mletý pepř  |  petrželová nať

Postup přípravy receptu Polévka z uzené tresky:

Rybu spaříme, stáhneme z ní kůži a vykostíme. Maso rozdělíme na drobné kousky. Nakrájenou cibuli a rybí maso dáme do tlakového hrnce, přelijeme vývarem, přivedeme do varu, uzavřeme a vaříme pod tlakem asi 10 minut. Po poklesu tlaku sejmeme poklici, do polévky přilijeme mléko, opepříme a prohřejeme. Podáváme posypané nasekanou petrželovou natí. Polévka je dobrá i studená.


Fotky receptu Polévka z uzené tresky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Polévka z uzené tresky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !