Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 08.02. 2025
Dnes má svátek Milada
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zelená polévka z růžičkové kapusty

Zelená polévka z růžičkové kapusty
16. 05. 2008 Polévky ++++______
Příprava receptu Zelená polévka z růžičkové kapusty: Růžičky kapusty očistíme, zbavíme ovadlých lístků, opereme, vložíme do vařící vody a uvaříme do poloměkka. Obojí uzené maso uvaříme zvlášť. Do vývaru z uzeného masa dáme kostičky nakrájené brambory, a ... …více»

Telecí kyselá polévka

Telecí kyselá polévka
16. 05. 2008 Polévky +++++++___
Příprava receptu Telecí kyselá polévka : Telecí hlavu dáme vařit spolu s polévkovou zeleninou a bobkovým listem. Osolíme, opepříme. Uvařené maso obereme a nakrájíme. Polévku přecedíme a zahustíme světlou jíškou z mouky a sádla. Okyselíme vín ... …více»

Dýňová polévka s kardamonem

Dýňová polévka s kardamonem
15. 05. 2008 Polévky Žádné hodnocení
Příprava receptu Dýňová polévka s kardamonem: Oloupanou dýni okořeníme kardamonem a koriandrem, pokapeme olivovým olejem a upečeme v troubě při 160 stupních Celsia doměkka. Na lžíci olivového oleje zpěníme pokrájenou cibuli a česnek, přidáme peče ... …více»

Tom-yam goong (ostrý kuřecí vývar s krevetami, citronovou trávou a koriandrem)

Tom-yam goong (ostrý kuřecí vývar s krevetami, citronovou trávou a koriandrem)
15. 05. 2008 Polévky ++++++++++
Příprava receptu Tom-yam goong (ostrý kuřecí vývar s krevetami, citronovou trávou a koriandrem): Do hrnce vložíme kuřecí křídla a skelety, krunýře z krevet, očištěnou nakrájenou mrkev, pórek a cibuli, překrájený galangal, zázvor, 4 kusy citronové trávy, 10 limetových listů, chilli papričky a kori ... …více»

Krabí polévka s pěnou z kokosového mléka

Krabí polévka s pěnou z kokosového mléka
15. 05. 2008 Polévky ++++++++++
Příprava receptu Krabí polévka s pěnou z kokosového mléka: Z vařených krabů vyloupeme maso a uschováme ho v lednici. Krunýře nahrubo rozdrtíme. Na sezamovém a olivovém oleji orestujeme zeleninový základ z mrkve, celeru, petržele, fenyklu, šalotky a česneku, p ... …více»
 

Kyselo

Kyselo
15. 05. 2008 Polévky ++++______
Příprava receptu Kyselo: Oloupeme brambory, nakrájíme na kostky a dáme vařit do mléka spolu s bobkovým listem, novým kořením, pepřem, a kostkou masoxu. Vaříme, až jsou brambory poloměkké a zahustíme moukou rozmíchanou ... ... …více»

Francouzská cibulačka s toasty a strouhaným sýrem

Francouzská cibulačka s toasty a strouhaným sýrem
15. 05. 2008 Polévky ++++-_____
Příprava receptu Francouzská cibulačka s toasty a strouhaným sýrem: Na másle orestujeme nahrubo nakrájenou cibuli, lehce zasypeme cukrem a necháme zkaramelizovat dozlatova. Přisypeme drcený pepř, tymián a mletý kmín, zalejeme vínem a za občasného míchání zprudka vařím ... …více»

Cibulová polévka s brambory a uzeninou

Cibulová polévka s brambory a uzeninou
15. 05. 2008 Polévky ++++++++__
Příprava receptu Cibulová polévka s brambory a uzeninou: Cibuli oloupejte, rozkrojte a nakrájejte. Poduste ji na másle 5 min v hrnci. Brambory oloupejte a nakrájejte na malé kostky, přidejte k cibuli. Zalijte vývarem a uvařte polévku. Ze špekáčků stáhněte ... …více»

Zelňačka s bramborami a klobásou

Zelňačka s bramborami a klobásou
15. 05. 2008 Polévky ++++++-___
Příprava receptu Zelňačka s bramborami a klobásou: Cibuli nakrájíme na kostičky a lehce osmahneme na lžíci sádla. Přidáme kysané a proprané zelí, zalijeme vodou, přivedeme do varu a krátce povaříme. Pak přidáme oloupané brambory nakrájené na kostičky, ... …více»

Zeleninová polévka po italsku

Zeleninová polévka po italsku
15. 05. 2008 Polévky ++++++++++
Příprava receptu Zeleninová polévka po italsku: Kapustu očistíme, rozebereme na listy a spaříme. Pak ji nasekáme. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Rajčata nařízneme, spaříme, zchladíme a oloupeme. Zbavíme je peckových středů a dužinu nasekáme na ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !