Použité suroviny receptu Zelená polévka z růžičkové kapusty:
500 g růžičkové kapusty
| 350 g uzeného vepřového masa
| 100 g uzeného skopového masa
| 250 g brambor
| sůl, pepř
| 2 lžíce olivového oleje
| 50 g uzeného bůčku
| 4 stroužky česneku
Postup přípravy receptu Zelená polévka z růžičkové kapusty:
Růžičky kapusty očistíme, zbavíme ovadlých lístků, opereme, vložíme do vařící vody a uvaříme do poloměkka. Obojí uzené maso uvaříme zvlášť. Do vývaru z uzeného masa dáme kostičky nakrájené brambory, a když jsou napůl uvařené, přisypeme k nim kapustičky a přidáme pěst připravený z nadrobno nasekaného bůčku a česneku. Opepříme. Do hotové polévky vmícháme olej a vrátíme maso nakrájené na kousky.
Fotky receptu Zelená polévka z růžičkové kapusty:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!