Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 03.10. 2024
Dnes má svátek Bohumil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Beskydská kulajda

fotka Beskydská kulajda
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Beskydská kulajda:

hrst sušených hub  | 1,3 l vody  | 1-2 bobkové listy  | 3 vejce  | 200 ml smetany  | 2 lžíce polohrubé mouky  |  ocet  |  brambory  |  kmín  |  sůl  |  kopr

Postup přípravy receptu Beskydská kulajda:

Houby namočíme asi na 30 minut do vlažné vody a pak je přecedíme. Vodu nevyléváme, ale doplníme na potřebné množství a dáme vařit. Přidáme houby, kmín, bobkový list, sůl a nakrájené brambory. Když jsou brambory měkké, přidáme smetanu s rozmíchanou moukou a zamícháme. Povaříme a dochutíme octem, případně dosolíme.
Dáme vařit 0,5 l vody se dvěma lžícemi octa a solí. uvedeme do varu a postupne přidáváme vejce a vaříme 4-5 minut. Vejce musejí zůstat pohromadě.
Nakonec přidáme nasekaný kopr.
Při podávání vložíme do polévky ztracená vejce.


Fotky receptu Beskydská kulajda:

Beskydská kulajda
Beskydská kulajda
Beskydská kulajda
Beskydská kulajda
Fotky vložil: MichelePrg,Ježíšek,liddduska 
Hodnocení receptu Beskydská kulajda
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !