Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brokolicová krémová polévka s parmezánem

fotka Brokolicová krémová polévka s parmezánem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Brokolicová krémová polévka s parmezánem :

1 hlávka brokolice  | 1 l kuřecího vývaru (může být z kostky)  | 250 ml mléka  | 200 ml smetany ke šlehání  | 50 g másla  | 50 g hladké mouky  | 100 g parmezánu  | špetka muškátového oříšku  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Brokolicová krémová polévka s parmezánem :

V hrnci rozehřejeme máslo, přidáme brokolici, rozebranou na malé růžičky (maximálně velikosti sousta), a opékáme za průběžného promíchávání na malé teplotě. Když brokolice trochu změkne, zaprášíme ji moukou a ještě chvíli prosmahneme. Zalijeme studeným vývarem, přilijeme mléko a provaříme. Pokud se polévka zdá příliš řídká, zahustíme ji světlou granulovanou jíškou. Přilijeme smetanu, přidáme muškátový oříšek, pepř, sůl a nastrouhaný parmezán. Prohřejeme, sýr necháme rozpustit, ale již nevaříme.


Fotky receptu Brokolicová krémová polévka s parmezánem :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brokolicová krémová polévka s parmezánem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !