Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.11. 2025
Dnes má svátek Karel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Charčo - gruzínská polévka

fotka Charčo - gruzínská polévka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Charčo - gruzínská polévka:

1 kg masa z hovězího zadního  |  skopového, vepřového  | 1 hrst čerstvého koriandru  |  koriand sypký (těžko se shání, k dostání u kršňáků)  |  pepř celý  |  bobkový list  |  paprika pálivá i sladká  | 200 g sušených švestek  | 3 ks cibule  | 1 ks celý česnek  |  smetana  |  kečup  |  tabasco

Postup přípravy receptu Charčo - gruzínská polévka:

Maso přivedeme do varu, hned vyměníme vodu a vaříme cca 1 a 1/2 hod. Maso nakrájíme, přidáme nasekanou cibuli, vymačkaný česnek, všechno koření kromě čerstvého koriandru, švestek, kečupu a tabasca. To vše přidáme nakonec. Švestky necháme rozpustit a podáváme se smetanou. Je to lahůdka!



Fotky receptu Charčo - gruzínská polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Charčo - gruzínská polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !