Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.11. 2025
Dnes má svátek Karel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Indická polévka pro zahřátí

fotka Indická polévka pro zahřátí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Indická polévka pro zahřátí:

250 g červené čočky  | 3 - 4 ks mrkve  | 1 ks rajče  |  pórek  | 1 ks kelímek kysané smetany  | cca 300 g dýně (nejlépe hokkaido)  |  směs koření garam masala  |  sojová omáčka  |  sůl

Postup přípravy receptu Indická polévka pro zahřátí:

Pórek nakrájený na tenké nudličky osmahneme a poté podusíme s rajčetem, přidáme koření garam masala a sojovou omáčku, mrkev nakrájenou na kolečka, červenou čočku, dýni nakrájenou na kostičky a zalijeme vodou. Povaříme, rozmícháme kysanou smetanu v trošce vody z polévky, vlijeme, dochutíme solí a případně přidáme ještě koření - nebojte se ho, dodá polévce vynikající mírně nasládlou a exotickou chuť. Můžeme ozdobit loupanými a opraženými mandličkami.
Polévka vás krásně zahřeje po dlouhém dni!


Fotky receptu Indická polévka pro zahřátí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Indická polévka pro zahřátí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !