Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 22.04. 2025
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mrkvová polévka se žampióny

fotka Mrkvová polévka se žampióny
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Mrkvová polévka se žampióny:

300 g mrkve  | 200 g brambor  | 1 cibule  | 40 g pórku  |  svazek petržele  | 500 ml vody  | 30 g žampiónů  | 1 lžička citrónové šťávy  | 250 ml mléka  | 100 g smetany  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Mrkvová polévka se žampióny:

Mrkev i brambory oškrábeme, nakrájíme na kousky a dáme do hrnce. Cibuli oloupeme a také nakrájíme společně s bílou částí pórku a přidáme do hrnce k zelenině. Zelenou část pórku odložíme k ozdobení. Vlijeme vodu, přidáme svazek petrželky a přivedeme k varu. Vaříme zakryté na střední teplotě asi 15 minut. Očištěné žampióny nakrájíme na proužky a promícháme s čerstvě vymačkanou citrónovou šťávou, aby nám nezhnědly. Mrkvovou polévku rozmixujeme, vmícháme mléko, smetanu a krátce prohřejeme. Okořeníme solí a pepřem. Při servírování ozdobíme pórkem a žampióny.


Fotky receptu Mrkvová polévka se žampióny:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mrkvová polévka se žampióny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !