Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Podkrkonošská vopiška

fotka Podkrkonošská vopiška
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Podkrkonošská vopiška:

500 ml vody  | 4 brambory syrové, oloupané  | 70 g čerstvých pokrájených hub  | 1 cibuli  | 2 lžíce sádla  | 2 lžice polohrubé mouky  | 2 stroužky česneku  | 5 lžic pokrájeného libečku  |  sůl  |  kmín  |  bujónovou kostku  |  vejce  | 2 lžíce smetany

Postup přípravy receptu Podkrkonošská vopiška:

Do osolené vody s kmínem dáme vařit nadrobno nakrájené brambory, houby a cibuli. Přípravíme růžovou jíšku ze sádla a mouky. Jíškou polévku zahustíme a ochutíme kostkou bujónu. Nakonec přidáme utřený česnek a čerstvé listy libečku. Polévku můžeme ochutit přídavkem vejce rozšlehaným se smetanou.


Fotky receptu Podkrkonošská vopiška:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Podkrkonošská vopiška
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka