Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 08.10. 2024
Dnes má svátek Věra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Podkrkonošské kyselo

fotka Podkrkonošské kyselo
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Podkrkonošské kyselo:

1 ks chlebový kvásek  | hrst sušených hub  | 2 ks vejce  | 1 lžíce másla  | 1 menší cibule  | 3/4 šálku mléka  | 1 lžíce hrubé mouky  | 1 l vody  |  sůl  |  kmín

Postup přípravy receptu Podkrkonošské kyselo:

Kvásek polijeme vlažnou vodou a necháme v teple aspoň 4 hodiny kvasit. Houby zalijeme vodou, přidáme kvas, sůl a kmín a vaříme 15 minut. Osolené mléko, vejce a lžíci hrubé mouky smícháme a upečeme na másle pod pokličkou jako svítek. Přidáme do polévky spolu s cibulkou, osmaženou do růžova. Podkrkonošské kyselo podáváme s brambory vařenými ve slupce.


Fotky receptu Podkrkonošské kyselo:

Podkrkonošské kyselo
Fotky vložil: hanina51 
Hodnocení receptu Podkrkonošské kyselo
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Hromada zlaťáků