Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Polévka kmene Chippewa

fotka Polévka kmene Chippewa
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Polévka kmene Chippewa:

1 špetka stouhaného muškátového oříšku  | 50 g pórku  | 1 lžička kari  | 1 kostka slepičího bujonu  | 1 lžíce oleje  | 150 g indiánské rýže  | 150 g kuřecích prsou  | 1 lžíce citronové šťávy

Postup přípravy receptu Polévka kmene Chippewa:

Kuřecí prsíčka a pórek nebo cibuli nakrájíme na kostičky. Předem si připravíme 3/4 litru horkého slepičího bujónu.
Ve 2 l hrnci rozehřejeme olej, přidáme kousky kuřecího masa, pórek nebo cibuli, kari koření a za stálého míchání smažíme na prudkém plameni, až maso zhnědne a cibule nebo pórek zesklovatí. Poté přilijeme 1,25 l vody a 0,75 l slepičího bujónu.
Polévku kmene Chippewa vaříme 30 minut nebo tak dlouho, dokud fazole Mungo ze směsi indiánské rýže nezměknou. Nakonec polévku kmene Chippewa ochutíme citronovou šťávou a muškátovým oříškem.


Fotky receptu Polévka kmene Chippewa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Polévka kmene Chippewa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !