|   
 
    | Vložil: | Curdibilka |  | Porcí: | 5 |  | Doba přípravy: | 45 min |  | Hodnocení: | Žádné hodnocení |  | Počet hodnocení: | 0 |  |  | 
Použité suroviny receptu Polévka tukožroutka:
1 oranžová paprika
 | 1 masox
 | 5 tvrdších rajčat
 | 1 hlávka bílého zelí
 | 1 zeleninový bujón
 | 1 lžička kari
 | 1 svazek kadeřavé petrželky
 | 6 větších cibulí
 | 2 zelené papriky
 |  sůl
Postup přípravy receptu Polévka tukožroutka:
Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostky. Papriku také nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo. Zelí buď nakrouháme nebo nakrájíme (bez tvrdých žeber) na nudličky. 
Veškerou zeleninu dáme do hrnce, zalijeme vodou, aby byla ponořena a ještě 1 cm nad. Přidáme bujón i masox, kari i sůl a vaříme do změknutí zeleniny. 
Před podáváním sypeme polévku tukožroutku sekanou petrželkou.
Fotky receptu Polévka tukožroutka: 
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!