Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 02.12. 2025
Dnes má svátek Blanka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Polévka ze světlého piva a smetany

fotka Polévka ze světlého piva a smetany
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Polévka ze světlého piva a smetany:

350 ml světlého piva  | 500 ml smetany  | 350 ml vývaru  | 40 g cukru  | 1 lžička vanilkového cukru  | 1 prut skořice  |  kousek citrónové kůry (neošetřené)  | 50 g rozinek  | 1 lžíce kukuřičného škrobu  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Polévka ze světlého piva a smetany:

Pivo, smetanu, vývar, cukr, vanilkový cukr, skořici a citrónovou kůru přivedeme k varu. Kukuřičný škrob rozmícháme v troše vody a vlijeme do vroucí polévky. Polévku scedíme přes síto a ještě jednou necháme vzkypět. Krátce pomixujeme a dochutíme solí a pepřem. Polévku sundáme z plotny a ještě v horké necháme na několik minut změknout rozinky. Polévku rozdělíme do předehřátých talířů a přitom rozinky "spravedlivě" rozdělíme. Pro potěšení "oka i patra" posadíme na polévku kopeček šlehačky a dozdobíme špetkou skořice.


Fotky receptu Polévka ze světlého piva a smetany:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Polévka ze světlého piva a smetany
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !