Vložil: | Curdibilka |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pomazánková bublanina:
3 vejce
| 250 g cukru krupice
| 250 g polohr. mouky
| 200 g pomazánkového másla
| 1 prášek do peč.
| 1 vanil. cukr
| 1 konzerva kompotovaných jahod
Postup přípravy receptu Pomazánková bublanina:
Mícháme pomazánkové máslo, vejce a oba druhy cukru elektrickým šlehačem, dokud nám žlutá pěna nezačne získávat bílý odstín. Pak po trochách přidáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Promícháme.
Kompotované jahody necháme okapat a překrájíme na poloviny, čerstvé jahody (250 g) nakrájíme na čtvrtiny.
Plech vyložíme pečícím papírem, nalijeme těsto a uhladíme. Jahody navrstvíme na těsto a v předehřáté troubě pečeme asi 20 minut ba 180°C.
Fotky receptu Pomazánková bublanina:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!