Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 3 |
|
|
Použité suroviny receptu Poněšický jelení plátek:
600 g jelení kýty
| 1 dl červeného vína
| 150 g žampionů
| 40 g hladké mouky
| 40 g másla
| 80 g oleje
| 100 g cibule
| podle chuti: hořčice, bobkový list, jalovec, tymián, sůl
Postup přípravy receptu Poněšický jelení plátek:
Z kýty nakrájíme plátky, naklepeme, osolíme, okořeníme drceným jalovcem, tymiánem, potřeme hořčicí a proležené bobkovým listem macerujeme v oleji. Opečeme po obou stranách v rozpáleném oleji, přidáme na plátky nakrájené žampiony, na kolečka cibuli, červené víno a šťávu zjemníme máslem.
Fotky receptu Poněšický jelení plátek:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!