Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.07. 2025
Dnes má svátek Drahoslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Popraskané brambůrky na víně

fotka Popraskané brambůrky na víně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 30

Použité suroviny receptu Popraskané brambůrky na víně:

750 g malých nových brambor, neoloupaných, ale pečlivě odrhnutých kartáčkem  | 1 ks cibulku  | 4 lžíce bílého vína  | 2 lžíce olivového oleje  | 3 lžíce nasekané zelené petrželky

Postup přípravy receptu Popraskané brambůrky na víně:

Brambory vsypte do vařící osolené vody a vařte doměkka (15–20 minut). Sceďte a vsypte zpátky do hrnce. Pomocí vidličky nebo šťouchadla na brambory je mírně pomačkejte, aby trochu popraskaly.
Hrnec vraťte na oheň a přilijte víno. Zprudka vařte 2–3 minuty, až se víno skoro vypaří. Jeho aroma se "vsákne" do brambor. Vmíchejte olej, cibulku a petrželku. Dále už nevařte.
Osolte a opepřete, dobře promíchejte.


Fotky receptu Popraskané brambůrky na víně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Popraskané brambůrky na víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !