Použité suroviny receptu Pošírovaný závitek ze štiky:
4 kg štika kuchaná
| 500 g kapusta
| 200 g mrkev
| 200 g celer
| 200 g cibule
| 300 g máslo
| 2 g mušk. květ
| 20 g sůl
| 2 g pepř bílý
| 200 g vývar z hov. kostí
| 200 g víno bílé
| 200 g beschamel
| 200 g smetana
Postup přípravy receptu Pošírovaný závitek ze štiky:
Štika se vykostí a stáhne kůže. Nakrájí se na plátky, na které se pokladou kousky zeleniny. Plátky se zabalí převážou provázkem a vaří se ve várce, která se připraví z části vývaru a bílého vína. Ze zbylých ingrediencí připravíme omáčku, kterou závitek poléváme.
Fotky receptu Pošírovaný závitek ze štiky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!