Vložil: | Helenuska |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pošumavské tvarohové chuďásky:
500 g měkkého tvarohu
| 2 ks vajec
| 6 lžic hrubé mouky
| 50 g másla
| 100 g moučkového cukru
| 100 g strouhaného perníku
| špetka soli
Postup přípravy receptu Pošumavské tvarohové chuďásky:
Měkký tvaroh utřeme s vejci, osolíme a zahustíme hrubou moukou. Připravíme si středně tuhé těsto, ze kterého vytvoříme menší knedlíčky. Uvaříme je v osolené vroucí vodě. Podáváme je sypané strouhaným perníkem, posypané moučkovým cukrem a přelité rozpuštěným máslem.
Fotky receptu Pošumavské tvarohové chuďásky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!