Postup přípravy receptu Povidlovo-pudinkové půlměsíčky:
Pudink uvaříme podle návodu s tím rozdílem, že namísto 1/2 litru mléka použijeme jen 1/4 litru. Pudink bude hustší a nebude vytékat z taštiček. Většinou preferuji lis. těsto ještě nevyválené, ale u tohohle receptíku se mi velmi osvědčilo předválené těsto. Moc dobře se s ním pracuje a chuťově taky dobré. Takže z těsta vykrajuji kolečka (kdo máte doma tohohle pomocníčka, tak druhou stranou - cenově velmi levná záležitost), dám přibližně větší čaj. lžičku pudinku a povidel. Okraje nemusíme potírat vajíčkem, sevřeme, ne moc silně, aby se těsto neroztrhlo. Klademe na pečící papír. Před vložením do trouby potřít rozkvedlaným žloutkem. Peču na 200 stupínků přibližně čtvrt hodinky, prostě až začnou zlátnout, je hotovo.