Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 26.01. 2025
Dnes má svátek Zora
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pražská houbová omáčka

fotka Pražská houbová omáčka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Pražská houbová omáčka:

500 ml masového vývaru  | 200 g hub  | 100 g šunky  | 1 cibule  | 2 lžíce mouky  | 4 lžíce másla  | 1 lžíce petrželky  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Pražská houbová omáčka:

Houby očistíme a nakrájíme na tenké plátky. Cibuli nakrájíme nadrobno. Šunku nakrájíme na drobné kostičky. Z mouky a dvou lžic másla připravíme v kastrolu světlou jíšku, postupně ji podléváme za stálého míchání vychladlým vývarem, důkladně rozmícháme, osolíme a za občasného míchání vaříme 15 minut. Zatím na pánvi rozehřejeme dvě lžíce másla, vložíme na něj cibuli a necháme zesklovatět, potom přidáme houby, osolíme, opepříme a podusíme. Podušené houby vložíme do připravené omáčky a asi deset minut vaříme. Potom přidáme šunku, podle chuti dosolíme, opepříme a ještě krátce povaříme. Jednotlivé porce ozdobíme petrželkou a podáváme k vařenému masu, těstovinám apod.


Fotky receptu Pražská houbová omáčka:

Pražská houbová omáčka
Pražská houbová omáčka
Pražská houbová omáčka
Fotky vložil: Natural,Vikitorie,MichelePrg 
Hodnocení receptu Pražská houbová omáčka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !