Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.02. 2025
Dnes má svátek Liliana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prejt z vepřového kolena

fotka Prejt z vepřového kolena
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Prejt z vepřového kolena:

1 očištěné vepřové koleno  | 100 g vepřových jater  | 2 žemle z předešlého dne  | 100 ml mléka  | 1 malá cibule  | 4 stroužky česneku  | 5 kuliček nového koření  | 1 bobkový list  | 1 lžička majoránky  |  mletý černý pepř  |  sádlo na vymazání pekáčku  |  sůl

Postup přípravy receptu Prejt z vepřového kolena:

Koleno s cibulí a kořením vaříme v osolené vodě asi 120 minut.
Žemle zalijeme mlékem. Poté z nich vymačkáme přebytečnou tekutinu.
Uvařené koleno necháme vychladnou. Maso obereme a společně se žemlemi a játry umeleme na masovém strojku. K namleté směsi přidáme asi 3 naběračky vývaru z masa, prolisovaný česnek, majoránku, sůl, pepř a propracujeme.
Pekáček vymažeme sádlem a naplníme směsí. Pečeme v troubě při 180°C asi 40 minut.


Fotky receptu Prejt z vepřového kolena:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Prejt z vepřového kolena
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !