Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.11. 2025
Dnes má svátek Liběna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přerovské zelňáky

fotka Přerovské zelňáky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Přerovské zelňáky :

500 g kysaného zelí  | 500 g syrových oloupaných brambor  | 2 vejce  | 200 g klobásky  | 1 lžíce grilovacího koření  |  sůl  |  mletý pepř  |  česnek dle chuti  | 6 lžic hladké mouky  | 100 ml mléka  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Přerovské zelňáky :

Zelí necháme okapat a překrájíme ho na drobnější kousky. Brambory nastrouháme nahrubo. Smícháme. Přidáme na kostičky pokrájenou klobásu, vejce, sůl, koření, prolisovaný česnek a promícháme. Přidáme trochu mléka a podle potřeby zahustíme moukou (podle vodnatosti brambor). Na rozpáleném tuku smažíme menší placky z obou stran dozlatova. Odkládáme na ubrousky nebo jiný savý papír.


Fotky receptu Přerovské zelňáky :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Přerovské zelňáky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Hromada zlaťáků