Vložil: | Natural |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Provensálská rybí pánev:
600 g rybích filetů
| dle chuti: sůl
| 1 lžička citronové šťávy
| 4 cibule
| 3 česnekové stroužky
| 2 lžíce olivového oleje
| 500 ml rajčatového protlaku
| 50 g černých a zelených oliv
| 1/2 lžíce provensálského koření
| 1/2 lžíce sypané sladké papriky
| dle chuti: pepř
| 4 lžíce bílého sladkého vína
Postup přípravy receptu Provensálská rybí pánev:
Rybí filety necháme trochu rozmrazit, nakrájíme je na kousky, osolíme a pokapeme citronem.
Cibuli očistíme, oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Česnek oloupeme a utřeme se ąpetkou soli. Na pánvi rozpálíme olivový olej a česnek i cibuli na něm necháme zesklovatět.
Na cibuli přidáme rybí filety, přimícháme rajčatový protlak. Na mírném ohni 5 minut smaľíme.
Těsně před servírováním přidáme na pánev i olivy, provensálské koření a nakonec ochutíme červenou paprikou, solí a pepřem.
Pokrm podáváme s bílou bagetou a čerstvým salátem.
Fotky receptu Provensálská rybí pánev:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!