Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Provensálský jehněčí hřbet

fotka Provensálský jehněčí hřbet
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Provensálský jehněčí hřbet:

400 g jehněčího hřbetu  | lžička provensálských bylinek  | 2 lžíce olivového oleje  | 2 lžíce oleje  |  cuketa  | 2 rajčata  | stroužek česneku  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Provensálský jehněčí hřbet:

Pro 2 osoby osolte a opepřete 400 g jehněčího hřbetu. Smíchejte lžičku provensálských bylinek se 2 lžícemi olivového oleje, maso jím potřete a nechejte marinovat. Maso opečte ze všech stran na lžíci oleje, vložte do ohnivzdorné formy a pečte 12 minut v předehřáté troubě při 175 stupních. Cuketu nakrájejte na plátky, poduste na 1 lžíci oleje. 2 rajčata nakrájejte na kolečka a přidejte. Prolisujte stroužek česneku, poduste 5 minut, osolte a opepřete.


Fotky receptu Provensálský jehněčí hřbet:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Provensálský jehněčí hřbet
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !