Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Provensálský kapr

fotka Provensálský kapr
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Provensálský kapr :

4 porce kapra  |  citrónová šťáva  | kousek cibule  | 1 stroužek česneku  | 80 g tuku  | 150 g rajčat  | 2 lžíce rajčatového protlaku  |  sůl  | 150 ml bílého vína  |  petrželová nať

Postup přípravy receptu Provensálský kapr :

Očištěné osušené porce kapra pokapeme citrónovou šťávou a necháme chvilku odležet. Cibuli a česnek pokrájené na jemné plátky osmažíme na polovině dávky tuku, přidáme spařená, oloupaná a semen zbavená rajčata pokrájená na plátky, rajčatový protlak, sůl a podusíme do změknutí rajčat.

Odleželé porce kapra osolíme, vložíme na rozehřátý tuk a na malém plaménku dusíme. Po chvilce je obrátíme a dohotovíme doměkka. Porce kapra přelijeme rajčatovou směsí, podlijeme vínem a krátce podusíme. Porce urovnáme na talíře a posypeme petrželkou. Podáváme s opečenými bramborami a s dílky citrónu.


Fotky receptu Provensálský kapr :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Provensálský kapr
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !