Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Provensálský králík

fotka Provensálský králík
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 85 min
Hodnocení:  +++++++++-
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Provensálský králík:

1 ks králík  | 100 g slanina  | 50 g máslo  |  sůl  | 4 stroužky česnek  | 1 lžíce petrželka  | 2 dcl bílé víno  | 4 ks žampiony  | 1 ks rajčatový protlak (malý)  | 1 lžička hladká mouka

Postup přípravy receptu Provensálský králík:

Králíka naporcujeme, osolíme, prošpikujme slaninou a na másle opečeme po všech stranách. Pak ho podlijeme a pečeme téměř doměkka. Pak přidáme do výpeku prolisovaný česnek, bílé víno, pokrájené žampiony a rajčatový protlak a vrátíme do trouby asi na 10 minut.

Provensálského králíka podáváme s vařenými brambory.


Fotky receptu Provensálský králík:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Provensálský králík
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !