Postup přípravy receptu Prsíčka s citrónem a petrželkou:
Smíchejte v misce 3 lžíce oleje, 1 lžíci citrónové šťávy, petrželku, 1/4 lžičky cukru, soli a pepře, dejte stranou.
V druhé misce smíchejte vše ostatní, i s prsy, vše dejte do igelitového sáčku a marinujte 1/2 až 1 hodinu.
Grilujte na chladné části grilu (hořáky nezapáleny), pod poklicí, 6-9 minut z každé strany, až se začnou ukazovat čárky roštu.
Potom přesuňte maso na horkou část grilu, a grilujte až vnitřní teplota je 160 - 165 °F (70 - 73°C), 1 - 2 minuty s každé strany, na prsou jsou jasně vypáleny hnědé čárky roštu, nepřikryté.
Potom dejte prsa na prkýnko a nechte 5 minut odpočinout.
Nakrájejte na plátky, servírujte zalité zvlášť smíchanou omáčkou.