| Vložil: |  Mangovka |  
    | Porcí: | 4 |  
    | Doba přípravy: |  50 min |  
    | Hodnocení: |  
          
  |  
    | Počet hodnocení: |  13  |  
   
 | 
 | 
Použité suroviny receptu Pšeničné tortilly s grilovanými kuřecími prsy a čínským zelím:
4 velké pšeničné tortilly
 | 4 kuřecí prsní plátky po 150 g
 | 1 lžíce krupicového cukru
 | 1/2 lžičky harissy nebo 1–2 červené pálivé papričky bez semínek a jemně usekané 
 | 2 stroužky česneku, prolisovaného 
 | 1 lžička sušeného oregana nebo lžíce čerstvě usekaného 
 | 3-4 lžíce olivového oleje
 |  sůl na dochucení 
 | půl čínského zelí nebo 1 malé, nakrouhané 
 |  oblíbený dresink k podávání
Postup přípravy receptu Pšeničné tortilly s grilovanými kuřecími prsy a čínským zelím:
1. Omytá a osušená kuřecí prsa naklepeme jemně přes fólii a smícháme v míse s limetovou šťávou a kůrou, cukrem, oreganem, česnekem a harissou nebo usekanými papričkami, podle chuti. Promícháme a necháme nejméně 30 minut marinovat. Mezitím si očistíme a nakrájíme čínské zelí na proužky. 
2. Rozpálíme si gril nebo grilovací pánev, mřížku potřeme olejem a maso vyjmeme z marinády. Grilujeme po obou stranách, celkem to trvá asi 10 minut. Kuřecí maso musí být dobře propečené, po vpíchnutí z něj nesmí vytékat růžová šťáva. Upečené plátky přendáme na talíř, podle chuti osolíme a necháme pod alobalem několik minut odpočinout. 
3. Mezitím si na grilu z obou stran ohřejeme tortilly. Na polovinu placky navrstvíme nakrájené zelí, zakápneme dresinkem, překryjeme grilovaným masem a placku přehneme. Stejným způsobem připravte krůtí prsní plátky a maso okořeňte pouze bylinkami a mletým pepřem.
 
Fotky receptu Pšeničné tortilly s grilovanými kuřecími prsy a čínským zelím: 
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!