Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 28.10. 2025
Dnes má svátek státní svátek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pštrosí vejce

fotka Pštrosí vejce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Pštrosí vejce:

4 vejce na tvrdo  | 30-35 dkg eidamu na strouhání  | 3 vejce  | hrst strouhanky

Postup přípravy receptu Pštrosí vejce:

Uvařená vejce oloupeme.Sýr nastrouháme,smícháme s normálními vejci a přidáme strouhanku,aby vznilká hmota byla dost pevná a hustá.Vezmeme vždy hrst směsi uděláme z ní v ruce placičku a do ní ložíme natvrdo uvařené vejce a zabalíme.Poté smažíme v rozpáleném oleji a podáváme s bramborem.Místo sýru je možné použít i mleté maso.


Fotky receptu Pštrosí vejce:

Pštrosí vejce
Pštrosí vejce
Pštrosí vejce
Pštrosí vejce
Fotky vložil: BADAČA,Barakuda 
Hodnocení receptu Pštrosí vejce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Štístko